Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN TOSYALI İLE KAHVALTIDA BULUŞULDU

Meral Kireççi Gürlek, davet ettiği Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve mahalle sakinleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BAŞKAN TOSYALI İLE KAHVALTIDA BULUŞULDU

Gündem   A+a-

 İskenderun Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi Gürlek, davet ettiği Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve mahalle sakinleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Savaş Mahallesi 58 sokakta Gizli-saklı bahçede Muhtar Meral Kireççi Gürlek ile mahallelinin buluştuğu sabah kahvaltısında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı sakinlerle sohbet etme imkanı buldu.
Çok güzel bir ortamda Savaş Mahallesi Muhtarı ve mahalleliyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tosyalı; “Mahalle sakinlerimizin istekleri varsa onları dinleyeceğiz ve biz yaptıklarımız hakkında bilgi vereceğiz. Bunu her gün yapıyoruz, sık sık şehrimizin belli noktalarında. Şehrimizin güzel insanlarıyla bir araya gelip onların fikir ve düşüncelerini alarak eksiklerimizi hızla gidermeye çalışıyoruz. İletişim sayesinde İskenderun’daki birçok olumsuzluğu, görmek istemediğimiz şeyleri, sorunları ortadan kaldırarak daha uygun şartları sağlamış bulunmaktayız.” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş