Skip Navigation Links

PSİKOLOG UĞUR SEKÜÇOĞLU MEZUN OLDUĞU YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDE SEMİNER VERDİ...

Psikolog olarak başarısıyla adından sıkça söz ettiren Uğur Seküçoğlu, 6 yıl önce mezun olduğu bölgenin başarılı okullarından ‘Yükseliş Koleji’nde semi

 PSİKOLOG UĞUR SEKÜÇOĞLU MEZUN OLDUĞU YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDE SEMİNER VERDİ...

Eğitim   A+a-

 
Psikolog olarak başarısıyla adından sıkça söz ettiren Uğur Seküçoğlu, 6 yıl önce mezun olduğu bölgenin başarılı okullarından ‘Yükseliş Koleji’nde seminer verdi. Mezun olduğu okulda psikolog olarak seminer vermenin gururunu yaşayan Seküçoğlu, duygu dolu anlar yaşadı.
 
Mezunu olduğu okulda seminer verme imkanı bulan Psikolog Uğur Seküçoğlu Yükseliş Koleji Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak verilen seminerde ‘LGS Yolunda Kaygı ile Mücadele’ konusu üzerinde durdu.
 
İstanbul Işık Üniversitesi’nden onur belgesi alarak erken dönemde mezun olan Psikolog Uğur Seküçoğlu, 2016 yılında da yine başarılı bir şekilde mezunu olduğu Yükseliş Koleji’nde bugün psikolog olarak öğrencilere seminer verdi.
 
2015-2016 eğitim öğretim yılında Yükseliş Koleji’nden mezun olduğunu belirten Psikolog Seküçoğlu, yıllar sonra eğitim gördüğü okulda psikolog olarak seminer vermenin gururunu yaşadığını söyledi.
 
Öğrencilere sınava hazırlık sürecinde ve sınavda yaşayabilecekleri olası kaygıyı ve bu durumla başa çıkma yöntemlerini anlatan Mega Radyo’da Psikolog Saati sunucusu olan Psikolog Uğur Seküçoğlu’na başarılı seminer sonrası katılımından dolayı kendi adına Tema Vakfı’na bağışlanmış fidan sertifikası verilerek teşekkür edildi.
 
Yükseliş Koleji Otaokul Müdürü Serkan Kaya'ya kendisine bu anı yaşatması nedeniyle teşekkür ederek, yıllar sonra mezunu olduğu okulda seminer vermekten mutluluk duyduğunu belirten Psikolog Uğur Seküçoğlu, “Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen’e, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem başta olmak üzere tüm ‘Yükseliş Koleji’ ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet