Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Mithat Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri İTSO'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İGEV Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Mithat Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İGEV Yönetimini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve yönetim kurulu üyeleri nezaketle karşıladılar. İGEV Başkanı Mithat Barutçu İTSO Başkanı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO Olarak seçimlerimizi olgunluk içerisinde tamamladık, Görev bölümü yapıldı. Yeni yönetim ve meclisimiz belirlendi. İTSO olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz ekonomisine değer katacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.İGEV’in İskenderun’da eğitime vermiş olduğu hizmetleri yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bizler de İTSO bünyesinde bulunan Eğitim ve Kalkınma Vakfımız aracılığı ile üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. İTSO olarak eğitime son derece önem veriyoruz ve sizler de bizim gibi bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz. Üniversite öğrencilerine vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Barutçu ziyarette yaptığı konuşmasında; “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz nezdinde Meclis Başkanımız Zeki Altun,Yönetim Kurulu üyelerimizi ve yeni oluşan meclisimizi tebrik ediyor, yeni dönemde İskenderun’a değer katacak çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Ortak temennimiz daha fazla öğrenci okutmak daha fazla insanımızı üniversiteli yapmak ve geleceğe hazırlamaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İGEV yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Nedim Şaban, Levent Çam, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan, İTSO Meclis üyeleri, Çağrı Aytaş, Süleyman Kurtoğlu yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar