Skip Navigation Links

Deva Hatay’daki Vedaların Sebebi Kim ?

Sabit Coşkun ve Güven Gündüz Yönetim Kurullarıyla Birlikte İstifa Etti

Deva Hatay’daki Vedaların Sebebi Kim ?

Gündem   A+a-

 Deva Partisi Hatay’da İl Başkanı Sabit Coşkun’un görevden alınarak İlker Eker’in atanmasının ardından istifalar peşpeşe geldi.
Deva Partisi Hatay İl Başkanlığı görevini iki yıldır yürüten Sabit Coşkun istifasını “2 yıldır yürütmekte olduğum Deva Partisi Hatay Kurucu İl Başkanlığı görevim ; Bugün itibari ile Genel Merkezden gelen 2 satırlık bir yazı ile sonlandırılmış bulunmaktadır. Konu ile ilgili olarak bilgi bekleyen değerli basın mensuplarını, dost ve hemşerilerimi , bilgilendirmek istedim. Siyaset düşünen kardeşlerimize de okumaları için eklediğim yazı ile bir katkım olabilir umarım.
Siyasette iyilerin işi zormuş. Selam ve Saygılarımla” diyerek duyurdu
 
Deva Partisi İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz yönetiminde son kez toplanan ilçe yönetimi; “04.06.2022 tarihinde yapılan Demokrasi ve Atılım Partisi İskenderun 1. Olağan İlçe Kongresi ile görev aldığımız DEVA Partisi İskenderun İlçe teşkilatındaki görevlerimizden Hatay İl Teşkilatlarında istişaresiz alınan kararlar ve demokratik olmayan tutumların partimize başarı getireceğine dair bu aşamada inancımız kalmamasından ötürü istifa ediyoruz” açıklaması ile toplu olarak istifa etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet