Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

EN TEPEDEN 3 TRANSFER TEKLİFİ GELDİ

İLK TEKLİF CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN

EN TEPEDEN 3 TRANSFER TEKLİFİ GELDİ

Gündem   A+a-

 Başkan Savaş Hatay İnternet TV’ye konuştu:
 
EN TEPEDEN 3 TRANSFER TEKLİFİ GELDİ
İLK TEKLİF CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN
 
Türkiye gündemine giren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yapılan transfer teklifi olayının sır perdesi Hatay İnternet TV’de aralanırken, Gazeteci Ali Ceren ayrıntıları paylaştı.
Gazeteci Ali Ceren'in haberine henüz yalanlama gelmiş değil.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, konuyla ilgili ilk defa Gazeteci Ali Ceren'e açıklamalarda bulundu.
 
Kendisine en tepeden olmak üzere 3 kez transfer teklifi yapıldığını açıklayan Başkan Savaş, bu tekliflerin ilkinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, dönemin başbakanı Binali Yıldırım ve son olarak da Hatay’a ziyaret gerçekleştiren Ak Parti’nin önemli bir ismi olduğunu açıkladı.

İLK TEKLİF RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN

Başkan Savaş, kendisine ilk transfer teklifinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat geldiğini söyledi. Savaş, teklifi kibarca reddettiğini belirtti.

İKİNCİ TEKLİF BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DAN

Ardından ikinci teklifin ise dönemin Başbakanı olan ve Hatay ziyaretinde HBB’yi de es geçmeyen Binali Yıldırım’dan geldiğini söyledi. Yıldırım ile havalimanında bir araya getirildiğini ve Hatay’da görev yapan o dönemin üst düzey bir kamu yöneticisinin de bu teklifi tekrarladığını belirten Başkan Savaş, bu teklifi de “şahsına gösterilen ilgi” nedeniyle teşekkür ederek reddettiğini açıkladı.

SON TEKLİF AK PARTİ YÖNETİCİSİNDEN

AK Parti’nin Genel Merkez yöneticilerinden birinin de geçtiğimiz aylarda Ak Parti’ye geçmesi yönünde teklif getirdiğini söyleyen Savaş, “Gazi Mubtafa Kemal Atatürk’ün mirası CHP’de olmaktan dolayı çok mutluyum, ben tercihimi 8 yıl önce CHP’den yana yaptım. Hatay için çalışıyorum, ülkem için çalışıyorum. Biz başka hiçbir şeye bakmadan çalışmayı sürdüreceğiz, derdimiz Hatay’ı ve Türkiye’yi daha ilerilere taşımaktır” dedi.
Kendisine güvenen Hataylıların güvenini asla boşa çıkarmayacağını söyledi..
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş