Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toyota Corolla Cross Hybrid Toyota Öztoprak’ta

Merakla beklenen Toyota’nın yeni SUV modeli Corolla Cross Hybrid satışa sunuldu.

 Toyota Corolla Cross Hybrid Toyota Öztoprak’ta

Ekonomi   A+a-

Hatay’ın İskenderun İlçesindeki Toyota Öztoprak Plaza’da gerçekleştirilen ilk kapsamlı bir test sürüşüyle Corolla Cross Hybrid basın mensuplarıyla bir araya geldi. Lansman dönemine özel olarak 835 bin TL’den başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini alan Corolla Cross Hybrid, “Efsane Bambaşka Bir Boyutta” sloganıyla yollara çıktı.
Toyota’nın yeni SUV modeli Corolla Cross hakkında konuşan İskenderun Toyota Öztoprak Satış Müdürü Nezahat Köksöy, “ Heyecan verici ve modern tasarımı, yepyeni teknolojik özellikleri, en gelişmiş güvenlik donanımları ve 5. Jenerasyon kibrit teknolojisine sahip 1.8 litre Hybrid motoruyla segmentine güçlü bir giriş yapacak olan Yeni Corolla Cross Hybrid modelimizi bugünden itibaren müşterilerimizle buluşturuyoruz. Toyota SUV ailemizin en yeni üyesi ve C-SUV segmentine yepyeni bir soluk getirecek Yeni Corolla Cross Hybrid modelimizin lansmana özel fiyatlar oluşturabilmek adına büyük ödünler verilerek hazırlandığını paylaşmak isteriz. Heyecanla beklediğimiz yeni Corolla Cross Hybrid modelimizin 1 Kasım itibariyle geçerli olan “Lansmana Özel Anahtar Teslim Fiyat Listesi’ni ve detaylı fiyat listesini ekte bilgilerinize sunarız. Yeni Corolla Cross Hybrid modelimizin ürün gamımıza heyecan ve güç katacağına inancımız tam. Yeni modelimizin Toyota marka imajına katkı sağlamasını ve tüm Toyota ailesine hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
SUV Corolla Cross Hybrid, rekabetin yoğun olduğu segmenti olan C-SUV’a yepyeni bir tarz getiriyor. Yenilenen GA-C platformu üzerinde üretimi yapılan Yeni Corolla Cross Hybrid, 5. Jenerasyon Hibrit teknolojisi ile ve yeni güvenlik özellikleri sunan Toyota Safety Sense 3, yeni 10.5 inç yüksek çözünürlüklü multimedya ekranı ve 12.3 inç dijital kokpitiyle sınıfında eşi benzeri olmayan bir model olarak öne çıkıyor.

Yeni Toyota Corolla Cross Hybrid Lansmana özel Fiyat listesi şu şekilde:

Flame 835.000 TL,

Flame X Pack 865.000 TL

Passıon 927.000 TL

Possıon X Pack 995.000 TL

 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş