Skip Navigation Links

Topal; Günde 300 ‘İŞ ARIYORUM’ Telefonu Geliyor!

Serkan Topal, bir gün içinde ortalama 600 kadar telefon aldığını ve gelen telefonların yarısının iş arayanlardan oluştuğunu söyledi.

Topal; Günde 300 ‘İŞ ARIYORUM’ Telefonu Geliyor!

Gündem   A+a-

 
 
Topal; Günde 300 ‘İŞ ARIYORUM’ telefonu geliyor! Türkiye’de yaşanan işsizliğin ulaştığı boyutu gözler önüne seren CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, bir gün içinde ortalama 600 kadar telefon aldığını ve gelen telefonların yarısının iş arayanlardan oluştuğunu söyledi.
Topal, Türkiye’de işsiz sayısının her geçen gün artış gösterdiğine işaret ederek bu sarmaldan kurtulmanın tek yolunun Millet İttifakı olduğunu söyledi. Topal, “Türkiye’de ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşıyor.

Enflasyonun geldiği seviye, dövizin ulaştığı rakamlar ortada. Hayat pahalılığı artık sadece asgari ücretlileri değil memurları, esnafı, çiftçiyi herkesi olumsuz yönde etkilemeye başladı” dedi. Yaşanan bu olumsuz koşullar çerçevesinde işsizliğin de başını alıp gittiğini söyleyen Serkan Topal, “Bana gün içinde 600 kadar telefon ve 2000 kadar mesaj gelir.

Bunların yarısından fazlasını iş arayan insanlarımız oluşturuyor. 20 yılı aşkın süredir iktidar olan AKP’nin ülkeyi getirdiği nokta budur. Bu sarmaldan kurtulmanın tek yolu ise Millet ittifakının iktidarıdır” dedi.
 
 
Kaynak: Hatay İnternet TV
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet