Skip Navigation Links

Suzan Şahin’den İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Suzan Şahin, Belediye Meclis Üyesi M.Fatin Bereketoğlu ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Suzan Şahin’den İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili Suzan Şahin, Belediye Meclis Üyesi M.Fatin Bereketoğlu ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin ve Belediye Meclis Üyesi M.Fatin Bereketoğlu’nu nezaketle karşıladılar.

CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin; “Şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni yönetim ve meclisini tebrik ediyorum. Levent Başkanımızın kaptanlığında yeni dönemde bölgemiz ekonomisine değer katacak önemli projelere imza atacaklarına inanıyorum ve tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Seçim sonrası yeni yönetim ve meclisimizi belirledik. Bundan önce olduğu bundan sonra da bölgemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sunmak, üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilenmek ve yeni projelerle hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin’in ziyaretinde, ülke ve bölge ekonomisi ile gündemdeki konular değerlendirildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet