Skip Navigation Links

MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘SARISEKİ SAHASI LİGİN İKİNCİ YARISINA YETİŞECEK!’

TFF 2. Lig Kırmızı grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor’a verdiği destek ile spor camiasının gönlünde taht kuran.

 MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘SARISEKİ SAHASI LİGİN İKİNCİ YARISINA YETİŞECEK!’

Spor   A+a-

TFF 2. Lig Kırmızı grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor’a verdiği destek ile spor camiasının gönlünde taht kuran AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, çok sayıda müjdeler vererek hem amatör kulüplere, hem de Turuncu Mavili camianın yüreğine su serpti.
İSKENDERUN SPOR’UN ŞAMPİYONLUK ŞÖLENİNİ SARISEKİ SAHASINDA YAPACAĞIZ’
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sarıseki sahası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sarıseki sahası ligin ikinci yarısına yetişmesi için girişimlerimizi hızlandırdık. 5 Kasım tarihinde saha zemininin daha iyi olması için Ceyhan kumu ile çimlerini ekmeye başlayacağız. Hava şartları elverişsiz olması halinde İskenderun Sporumuz en fazla 2 maç daha ilçe dışında oynayabilir. Yine de yetişmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz. Sarıseki sahasının yanında dereden akan su için gerekli önlemi aldık. Otopark sorunumuz olmayacak. İskenderun Spor camiası şunu iyi bilsin. İskenderun Sporumuzun şampiyonluk kutlamasını Sarıseki’de yapacağız” diyen Hatay Milletvekili Özel, daha sonra İskenderun Teknik Üniversitesi içerisine yapılması planlanan stad konusuna da açıklık getirerek, “İskenderun Teknik Üniversitesi içerisine yapılacak olan stadın projesi hazır. en geç 2-3 ay içerisinde ihalesi yapılacak. Bu stad UEFA standartlarını uygun olacak” dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet