Skip Navigation Links

Resim Dalında 5 Temmuz İlkokulu’na ilçe birinciliği

5 Temmuz İlkokulu’nda Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi birincilikle daha da pekişti…

Resim Dalında 5 Temmuz İlkokulu’na ilçe birinciliği

Gündem   A+a-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okul öncesi, ilkokul, orta ve liseler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon birincileri de İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.
 
 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği resim yarışmasında ilçe birincisi olan 5 Temmuz İlkokulu 2 D sınıf öğretmeni Satı Aslan’ın öğrencisi Sera Eren’in başarısı okulda sevinçle karşılanırken çocukların Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi Resim Dalında gelen birincilikte daha da pekişti
 
 
Okulun bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde konuşan 5 Temmuz İlkokulu Müdürü Ceyhun Memiş, törende yaptığı konuşmasında “İskenderun Milli Eğitim İlçe Müdürlüğümüzün düzenlediği yarışmada Sera Eren okulumuzu birincilikle temsil etmiştir. Okulumuza birincilik ödülü getiren Sera’ya teşekkür ediyor başarılarınızın ve katkılarınızın devamını bekliyoruz. Cumhuriyetimizi unutmayalım.” Dedi.
 
5 Temmuz İlkokulu'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama Programına çocukların Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi damga vurdu.
 
 
İskenderun Gençlik ve Spor Müdüründen ilçe birincisine madalya
5 Temmuz İlkokulu 2/D Sınıfı öğrencisi Sera Eren, başarısından dolayı Gençlik ve Spor ilçe Müdürü ve Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel tarafından madalya ile ödüllendirildi. Gündel, başarılarının devamını dileyerek Sera Eren’i ve ailesini ve yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerini tebrik etti.
 
Öte yandan Resim dalında ikincilik Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Begüm Betül Demirdüzen, İskenderun İlkokulu’ndan ise Elif Aydınoğlu resim dalında üçüncülük
Okul öncesi eğitimde ise Nene Hatun Anaokulu öğrencisi Zeynep Erva Yalan birinci, Denizciler Çamlık İlkokulundan Emine Reyyan Elmas ikincilik, Mavi Çocuk Anaokulundan ise Arya Çiçek üçüncülük aldı.
 
Resim dalında ortaokul ödülleri ise Yunus Emre Ortaokulundan Ecrin Yıldız birinci, Elife Durmaz ikinci, Özel Birey Ortaokulundan Esmira Buyruk ise yaptığı resim ile üçüncülük elde etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet