Skip Navigation Links

Yılların Lezzeti Adnan Usta Arsuz Çetillik’te Hizmete girdi

Lezzeti Arayanlara Kasap Fırın Restoran Formatı İyi Geliyor…

Yılların Lezzeti Adnan Usta Arsuz Çetillik’te Hizmete girdi Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da lezzet kervanına Adnan Usta da eklendi. Arsuz İzcilik Kampı kavşağı Çetillik Mahallesi yolu üzerinde hizmete giren Adnan Usta Kasap Fırın Restoran, hem damak tadınıza hem de ruhunuza iyi gelecek bir ortam sunuyor.
Dana kesimi Adnan ustaya ait, bıçak kıyması eti, tüm ızgara ve fırın yemek çeşitleri, odun fırınında eşsiz lezzette tepsi tava, lahmacun, pide ve tüm pişirim çeşitleriyle hizmet verecek olan Adnan Usta, bölge halkının tüm pişirim siparişleri ve evlere servis imkanı da sunacak.
Açılışa katılan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Asaf Güven ve tüm davetlilere teşekkür eden Adnan Sapmaz Usta, eşi Çiğdem Sapmaz’la birlikte tüm misafirleri kusursuz ağırladı.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Çetillik Mahallesi Muhtarı Hasan Bulut, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, meclis üyeleri ve daha bir çok davetlinin katıldığı Adnan Usta Kasap Fırın Restoran, anlık sıcak ikramlarıyla lezzet testinden başarıyla geçti.
İlçe Müftüsü Mehmet Sain’in yaptığı dua sonrası açılışı yapılan Adnan Usta Kasap Fırın Restoran’a hayırlı bol kazanç dilekleri iletildi.
Arsuz’da yeni bir işletmenin hizmete girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, Hatay’ın ilçelerinden ve çevre illerden Arsuz’a gelen misafirlere eşsiz lezzette hizmet vermesi için tavsiyede bulundu ve ikramları çok beğendiğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yılların Lezzeti Adnan Usta Arsuz Çetillik’te Hizmete girdi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet