Skip Navigation Links

ŞANVERDİ ALTINÖZÜ YOLU İÇİN TARİH VERDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Altınözü için önemli mesajlar verdi.

ŞANVERDİ ALTINÖZÜ YOLU İÇİN TARİH VERDİ

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Altınözü için önemli mesajlar verdi.

Şanverdi, “Türkiye artık gündem belirleyen bir ülke halinde geldi. Sayın bakanım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde dış politikada yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ediyoruz. Ortadoğu da ciddi sorunlar var. Bunlarla uğraşmak cesaret ister, feraset ister” diye konuştu.

ALTINÖZÜ HER ALANDA GELİŞİYOR, YENİLENİYOR

Altınözü ilçesinin her alan geliştiğini ve yenilendiğini dile getiren Şanverdi, “Altınözü her alanda yenileniyor ve gelişiyor. Belediye başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Atılan adımlar ve hayata geçirilen projelerle birlikte artık daha kaliteli zeytin ve zeytinyağı üreteceğiz. Çok güzel tesisleri içinde barındıran bir millet bahçemiz var. Emeklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız yol için destek istedi. Enek’e kadar olan kısmı bitirdik. 2023 yılının sonuna kadar Enek Narlıca arasını da bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

TALEP OLURSA TOKİ SAYISI 500’YE ÇIKACAK

Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi’nde de çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Şanverdi, kısa bir süre içinde yatırımcıları ilçeye davet edeceklerini söyledi. Şanverdi, TOKİ ikinci etabı için 350 konut yapılacağını hatırlattı ve talep olması halinde bu rakamı 500’e çekmeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
 
 Kaynak : Hatay İnternet TV
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet