Skip Navigation Links

ARİAD’tan 99’uncu Yıla Özel “Cumhuriyet Balosu”

Cumhuriyetin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü sebebiyle düzenlenen ARİAD Cumhuriyet Balosu İssos Otel’de üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

ARİAD’tan 99’uncu Yıla Özel “Cumhuriyet Balosu”

Gündem   A+a-

Cumhuriyetin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü sebebiyle düzenlenen ARİAD Cumhuriyet Balosu İssos Otel’de üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Üyelerin eşleriyle birlikte katılım sağladığı, ay yıldızlı Albayraklarla donatılan Cumhuriyet Balosu görkemli geçti.

Arsuz İssos Otel’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosuna Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz İlçe Jandarma komutanı İbrahim Dündar, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı M. Kemal Kutlu, Yükseliş Koleji Yönetim kurulu başkanı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji genel müdürü Aykut Davut Öktem, DASİFED Başkan Yardımcısı Müfit Tennioğlu, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, kurum müdürleri ve üyeler katıldı.
 
Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır günün anlam ve önemini vurgulayan açılış konuşmasında;
 
‘’Cumhuriyetimizin 99. uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle Arsuz İş İnsanları Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz gecemize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramı’nı üyelerimizle birlikte kutlamaktan dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim.

Arsuz İş İnsanları Derneği olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ve yolunda yürümeyi kurulduğumuz ilk günden bu yana vazgeçmeden, bütün kararlılığımızla devam ettiriyoruz.

Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olarak bu mirası gelecek nesillere aktarmak için sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta büyük Önderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere canlarını bu vatan uğurunda feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun…’’ ifadelerini kullandı.

Gecenin düzenlemesine sponsor olarak katkı sağlayan Garip Köklü İnşaat şirketinin sahibi Garip Köklü, 4E Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Karahan ve Amanos Klor Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Özer’e plaket takdim edildi.

Davetlilerin hem eğlenme hem de hoş sohbet etme fırsatı bulduğu gecede Mozaik Müzikten sanatçı Nil ve Cüneyt çiftinin seslendirdiği şarkılar ise geceye renk kattı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet