Skip Navigation Links

İGC'den Vayısoğlu'na Ziyaret

İGC Başkan ve Yönetim Kurulu İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ziyaret etti.

İGC'den Vayısoğlu'na Ziyaret

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ziyaret etti.
 
İskenderun, Kırıkhan, Arsuz, Hassa, Dörtyol, Erzin, Belen ilçelerine hizmet veren İskenderun Ticaret Borsası olarak seçilen yeni yönetim ile çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim kurulunu ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İGC Başkanı Diyap Atar, Genel Sekreteri Vayısoğlu’nun şahsında İskenderun Ticaret Borsasının geçtiğimiz haftalarda yaptığı kongrede göreve gelen yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu da ziyaretten dolayı teşekkür dileklerini sunarak nezih ve seviyeli bir kongre geçirdiklerini belirterek, “tüm üyelerimize hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Üyelerimizin bize olan güveni bizi motive ediyor. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de. Biz de İskenderun için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet