Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Taner Kırılmış’tan Buruk Teşekkür

HBB İtfaiye Personeli Taner Kırılmış, yayınladığı mesajda, acısını paylaşan, yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Taner Kırılmış’tan Buruk Teşekkür

Gündem   A+a-

 
 
Geçtiğimiz günlerde kızı Zehra’yı kaybeden Arsuz’un sevilen isimlerinden CHP Arsuz Gençlik Kolları eski başkanlarından HBB İtfaiye Personeli Taner Kırılmış, yayınladığı mesajda, acısını paylaşan, yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
 
Taner Kırılmış, 1 yıllık yaşam mücadelesi veren kızı Zehra için olağanüstü mücadele veren başta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr Nejat Narlı ve Palmiye Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr Canan Altunay’a teşekkür etti ve mesajında şöyle dedi;
 
İnsan, yaşamı boyunca hep bir mücadele içinde istekleri gerçekleşsin diye mücadele eder durur.
 
Bu uğraşların sonu mutlu veya mutsuz sonuçlanabiliyor.
 
Fakat, sonunu bizim belirleyemeyeceğimiz, ne yaparsak yapalım değiştiremeyeceğimiz, aciz kaldığımız süreçler oluyor maalesef.
 
Ölümün önüne kimse geçemiyor.
 
Sevgili kızım Zehra'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kızımın yaşam mücadelesi verdiği 1 yıllık süreç içerisinde sağlığına kavuşması için emek veren Adana Metro Hastanesi Doktoru Prof. Dr. Nejat Narlı ve tüm sağlık ekibine, İskenderun palmiye hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Canan Altunay ve yoğun bakım ünitesindeki sağlık çalışanlarına, gelişimine katkı sağlamak için Anne sütü esirgemeyen Annelerimize, bizleri hiç yalnız bırakmayan, arayan, taziye mesajı atarak acımızı paylaşan eş dost ve akrabalarıma çok teşekkür ederim.
 
Acılar paylaştıkça azalır. İyi ki varsınız..
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş