Skip Navigation Links

UYGULAMA İMAR PLANLARI TİCARET ODASINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek İnşaat Grubu 25 Ekim 2022 Salı günü 1/1000 lik Revize Uygulama İmar Planlarıyla ilgili olarak bir toplantı t

UYGULAMA İMAR PLANLARI TİCARET ODASINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek İnşaat Grubu 25 Ekim 2022 Salı günü 1/1000 lik Revize Uygulama İmar Planlarıyla ilgili olarak bir toplantı tertipledi.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Görgen, MHP İlçe Başkanı İlyas Berik, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nazmi Kıymacı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hidayet Uygur, Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı İsa Demir, Dörtyol Belediye İmar İşleri Müdürlüğünün personelleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda müteahhit ve iş insanın katıldığı toplantı Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde saat 11:00’da gerçekleştirildi.
 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında tüm iştirakçilere teşekkür ederken 1/1000 lik uygulama imar planlarının ilçemiz açısından önemine değindi ve planlar nedeniyle etkilenen sektörlerden bahsetti. 
 
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ise konuşmasında planların yapılış sürecinden bahsetti ve bu süreç içerisinde yaptıkları girişimlerden olumlu sonuçlar alamadığını ifade etti. 
 
Dörtyol Belediye İmar İşleri Müdür Vekili Selim Bereket ise 28 Eylül 2022 tarihinde askıya çıkan 1/1000 lik Revize Uygulama İmar Planlarında Dörtyol Belediyesinin talepleri olan birçok konunu göz ardı edilmiş olduğunu vurguladı.
 
Salonda bulunanlardan söz talep edenlerde planlar yüzünden yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Özellikle müteahhitler planların bu şekilde kalması halinde inşaat imalatlarının duracağı ve bununda bir çok sektörü kısa zamanda olumsuz biçimde etkileyeceğini vurguladılar.  
 
Kaynak: Sedat İSKENDEROĞLU / Dörtyol
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet