Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

REKTÖR DEPCİ, İSTE ÖĞRENCİLERİNİN FİKİRLERİNİ DİNLEDİ

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, düzenlenen toplantıda İSTE öğrencilerinin proje fikirlerini dinledi.

REKTÖR DEPCİ, İSTE ÖĞRENCİLERİNİN FİKİRLERİNİ DİNLEDİ

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, düzenlenen toplantıda İSTE öğrencilerinin proje fikirlerini dinledi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 25 Ekim Salı günü İSTE Merkez Kütüphanede bulunan Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda İSTE öğrencilerinin proje fikirlerini dinledi. Toplantıya İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Gündüz, sahada çalışan mühendisler, İş insanları, İSTE akademisyenleri ve Sen de Rektöre Fikrini Sun başvurusunda bulunan öğrenciler katıldı.
 
Her sektörden ihtiyaca yönelik proje fikirleri hazırlayan İSTE’li gençler, fikirlerine destek sunması için Rektör Depci ile paylaştı. Öğrencilerin fikirlerini dinleyen İSTE Rektörü Depci, geliştirmeleri ve(ya) dönüştürmeleri için yapabilecekleri ile ilgili fikirlerini de öğrencilerle paylaştı.
 
Öğrencilerimizin girişimci fikirlerini hayata geçirmek için kendilerini destekleyeceklerini ifade eden İSTE Rektörü Depci “bugün Sen De Rektöre Fikrini Sun buluşmalarının ilkini gerçekleştirdik. Bunun devamı gelecek. Sunulan fikirler değişecek, dönüşecek, gelişecek… Başarılı projeler İSTE TEKNOPARK’ta değerlendirilecek. Fikrini bizimle paylaşmak, beraber gelişmek ve geliştirmek isteyen tüm öğrencilerimizi sonraki buluşmalarımıza bekleriz” dedi.
 
15 Kasım 2022 tarihinde ‘Sen de Rektöre fikrini sun’ etkinliği tekrar yapılacaktır. İkinci etkinlikte öğrenciler ile tek tek görüşülecektir.
 
Katılımcılar ve öğrenciler ile gizlilik sözleşmesi imzalanacaktır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş