Skip Navigation Links

Bank ve Kamelyaları İskenderun MTAL Yapacak

'Bank ve Kamelya Yapımı' projesinin protokolü Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Okul Müdürü Yusuf Yıldırım tarafından imzalandı.

 Bank ve Kamelyaları İskenderun MTAL Yapacak

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi ve İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan protokol çerçevesinde "Bank ve Kamelya Yapımı" projesinin protokolünü Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Okul Müdürü Yusuf Yıldırım tarafından imzalandı.
 
Yıllardır pandemi dönemi başta olmak üzere her konuda üretim ve imalat faaliyetleriyle büyük katkılar sunan İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hem öğrencilerinin mesleki bilgi ve tecrübesini geliştiriyor, hem de bölgenin ihtiyaçlarını en uygun fiyata karşılamış oluyor.
İskenderun MTAL, aynı zamanda eğitim öğretim yılının öncesinde okulların akıllı tahta onarımlarını yaparak da takdir toplamıştı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, okulun her konuda elde ettiği başarılara katkı sunarak belediyenin tüm ihtiyaçlarının yapımı protokolünü imzaladı.
Yapılan protokol çerçevesinde İskenderun’da bulunan park ve mesire alanlarında kullanılmak üzere "Bank ve Kamelya Yapımı" İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilecek.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet