Skip Navigation Links

BAŞKAN ERYILMAZ “BİR SEVDAMIZ VAR, O DA SAMANDAĞ”

Samandağ Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında birçok farklı mahallede eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyorlar.

BAŞKAN ERYILMAZ “BİR SEVDAMIZ VAR, O DA SAMANDAĞ”

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde ilçenin sorunlarını ortadan kaldırarak modern, kalıcı ve refah yolları vatandaşların hizmetine sunan Samandağ Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında birçok farklı mahallede eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyorlar.
 
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz çalışmaları yerinde inceleyerek belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi. İncelemeler esnasında hoşgörü ve memnuniyetini belirten ilçe esnafının davetlerini de kırmayan Başkan Eryılmaz, çarşı esnafının sorunlarını dinleyerek esnaflara bol kazançlar diledi.
 
Başkan Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Bir Sevdamız Var, O da Samandağ. Haftanın ilk gününde sahadaydık. Belediyemizce yapımına devam ettiğimiz çalışmaların bir kısmını yerinde inceleyerek belediye emekçilerimize kolaylıklar ve başarılar diledik.
 
Ayrıca ziyaretlerimiz esnasında çarşı esnafımızla kahve içme fırsatı yakalayarak esnafımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Bizleri güler yüzüyle karşılayan esnafımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum.
 
Mahallelerimizde yaşanan sorunları bir bir giderirken, daha güzel bir Samandağ'ı inşa etmenin heyecanı içerisindeyiz. Gün geçtikçe ilçemizin çehresinin değiştiğine şahit olmak geleceğe dair umutlarımızı yeşertmektedir.” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet