Skip Navigation Links

Radyo üniversite 90.0 İskenderun MYO’da tanıtıldı..

20. yılını kutlayan Mustafa Kemal Üniversitesi’nin radyosu olan Radyo Üniversite’nin 2. tanıtım etkinliği İskenderun Meslek Yüksekokulu

Gündem   A+a-

 
Radyo üniversite 90.0 İskenderun MYO’da tanıtıldı..
 
20. yılını kutlayan Mustafa Kemal Üniversitesi’nin radyosu olan Radyo Üniversite’nin 2. tanıtım etkinliği İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.
Radyo Üniversite’nin tanıtım etkinliğine Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Özfırat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
90.0’dan yayın yapan Radyo Üniversite Antakya başta olmak üzere İskenderun, Dörtyol, Hassa, Payas ve Erzin’den tüm Hataylılara sesleniyor.
Radyo Üniversite’nin tanıtım etkinliğinde konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Özfırat, “Radyo Üniversite yalnızca üniversitemizin değil Hatay’ın da sesi olmayı amaçlamaktadır. Akademisyenlerimiz, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve Hataylıların katılımıyla var olacak bir radyo istasyonu kurmak hedefiyle yola çıktık. 90.0’dan yayın yapan radyo üniversite Hatay’ın en fazla dinlenen radyosu olmayı amaçlamaktadır. Sizleri de radyomuzun bu hayalini gerçekleştirebilmesi için destekte bulunmaya davet ediyoruz.” dedi
Etkinlikte konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, “Radyo Üniversite yayın hayatının henüz başlangıcında her geçen gün çeşitlendirdiğimiz yayın kalitemizle inanıyoruz ki Hatay’ın bir numarası biz olacağız ve tüm Hatay bundan sonra bizi dinleyecek. Radyomuzu tüm üniversitenin ve şehrin radyosu haline getirmeyi istediğimiz için kendi potansiyeli olan, geçmişinde radyoculuk deneyimi olan, radyoculuğa ilgi duyan hem gençlerimizi hem akademik idari çalışanlarımızı hem de bu alanda katkı sunmak isteyen değerli Hataylılarımızı radyomuzda görev almaya davet ediyoruz. Kişilerin haklarını tanıyan ve yayıncılık ilkelerini çiğnemeden bir yayın yapmak Radyo Üniversite’nin en önemli misyonu olacaktır. Radyo Üniversite sadece gençlerin eğlence portalı müzik kanalı olmayacaktır. Kaliteli müzik yayınının yanında üniversitemiz tarafından sürdürülmekte olan bilim, kültür, sanat, spor etkinliklerinin bunların toplumla ilişkili olan bağlantılarının rehberlik ve psikolojik danışma çalışmalarının, toplumu bilgilendirici sağlık hizmetlerine yönelik sağlık bilgilerinin, nüfus, emlak, vergi, askerlik, ziraat odalarına dair tüm bilgileri topluma ulaştırmak için yayıncılığı içerisinde özel bir gayret gösterecektir.” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet