Skip Navigation Links

FUARIN GÖZDESİ 'GÜVEN MAKİNA'

Yol ve inşaat Teknolojileri” konulu Bakü Buıld 2022 fuarında Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Güven Makina de yerini aldı.

 FUARIN GÖZDESİ 'GÜVEN MAKİNA'

Ekonomi   A+a-

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “Yol ve inşaat Teknolojileri” konulu Bakü Buıld 2022 fuarında Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Güven Makina de yerini aldı.
19-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen fuara, Türkiye’nin bir numaralı treyler üreticisi ve İskenderun’un en değerli markalarından olan 45 yıldır Organize Sanayi Bölgesinde üretimine ara vermeden devam eden Güven Makine firmasını, Kurucu başkan Cemil Kirmit, Genel satış sorumlusu Metin Kirmit ve Dış ülkeler satış sorumlusu Mariam Belgibayeva, fuar standında hazır bulundular.
Güven standına gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Güven ekibinin misafirler ile birebir ilgilendikleri fuarda çok sayıda sipariş aldıkları ifade edildi.
3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan Güven bu konuda her zaman öncü konumda yerini aldı. Ülkesini başarıyla temsil eden Güven, özellikle yarı römork ürün gamında V tip silobas, millenium tip silobas, damper, damper silobas, treylermikser gibi araçlar üretiyor. Firma Türkiye ve Afrika kıtasının yanı sıra Almanya, Rusya, Ortadoğu ve Arap ülkeleri, Türki Devletler pazarında hak ettiği yeri almaktadır.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet