Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel ve Tosyalıdan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Hatay Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Tosyalıdan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Özel ve Tosyalıdan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel,  İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim  Güven ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileyerek, bölge ekonomisinin gelişmesi adına el birliği ile hareket edeceklerini vurguladılar.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Seçimlerimizi tamamladık. Bizleri bu göreve yeniden seçen üyelerimiz, meclisimiz ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bölgemiz ekonomisinin gelişmesi için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Sanem Akpınar, Hıdır Güneş, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar