Skip Navigation Links

Arsuz’un İlk Sembolik Kadın Emniyet Müdürü Oldu

Beyza Nur Turan’ın Hayalini Vekil Özel Gerçekleştirdi

Arsuz’un İlk Sembolik Kadın Emniyet Müdürü Oldu Web
TV

Arsuz   A+a-

 Özel çocukların bir çok hayali oluyor, bazı hayalleri gerçek oluyor bazıları ise zamanını bekliyor…
Hayalleri gerçeğe dönüştüren ziyaret Hatay Milletvekili tarafından Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşti.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’ne geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği ziyarette yakın ilgi gösteren özel birey 20 yaşındaki Beyza Nur turan, emniyet müdürü olmak isteğini iletti.
Daha önce Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü ziyaretinde makam koltuğuna oturunca polis üniforması giymek ve emniyet müdürü olmak istediğini belirten Beyza Nur Turan’ın bu hayalini Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel gerçekleştirdi.
Beyza Nur Turan için Milletvekili Abdulkadir Özel tarafından hazırlatılan polis kıyafetini AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal takdim etti.
Okuluna makam aracı ve polis kıyafeti ile gelen Beyza Nur Turan’ı öğretmenleri ve arkadaşları ‘Hoşgeldiniz Müdürüm’ diye alkışlarla karşıladılar.
Okulunda Kurucu Müdürü Tuğba Kara’yı ziyaret ederek makamında sohbet eden Beyza Nur Turan, daha sonra Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü ziyaret ederek makamına oturdu ve Milletvekili Abdulkadir Özel, Emniyet Müdürü Hasan Gün ve AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’un İlk Sembolik Kadın Emniyet Müdürü Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet