Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN ERYILMAZ : “SAMANDAĞ’IMIZDAN ASLA TERÖRİST ÇIKMAZ”

Eryılmaz, TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde terörist bir karakterin soyadının Samandağ olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

BAŞKAN ERYILMAZ : “SAMANDAĞ’IMIZDAN ASLA TERÖRİST ÇIKMAZ”

Gündem   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde terörist bir karakterin soyadının Samandağ olarak kullanılmasına tepki gösterdi.
 
TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde terörist bir karakterin soy isminin Samandağ olarak kullanılmasından büyük rahatsızlık duyduklarını ifade eden Başkan Eryılmaz, TRT Genel Müdürünü, Teşkilat dizinin yapımcısını, senaristini ve yönetmenini Samandağ halkından özür dilemeye davet etti.
 
Başkan Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ TRT'de yayınlanan "Teşkilat" dizisinin geçen haftaki bölümünde terörist, canlı bomba eylemlerinin talimatını veren bir karakterin soy isminin "Samandağ" olmasından büyük rahatsızlık duyduk. Samandağlılar bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan vatanına, milletine, devletine ve bayrağına aşık bir halktır.
 
Yaşanan bu durumu asla kabul etmiyoruz ve bu dizide Samandağ’ımızın isminin bir terörist karakterinde anılmasına vesile olanları kınıyoruz. TRT Genel Müdürünü, dizinin yapımcısını, senaristini ve yönetmenini derhal Samandağ halkından özür dilemeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş