Skip Navigation Links

BELEN’DE KIŞ AYLARI ÖNCESİ TEMİZLİK HAREKATI

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaklaşan kış ayları öncesinde ilçede temizlik harekatı başlattı.

 BELEN’DE KIŞ AYLARI ÖNCESİ TEMİZLİK HAREKATI

Belen   A+a-

Kanalların tıkanmaması, yağmur sularının günlük hayatı etkilemeden tahliyesi için tüm kanallarda temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, ilçede kış ayının getirdiği sorunları en aza indirmek için durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Fen işleri ekipleri tarafından yapılan cadde ve sokaklardaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.
 
Belen sınırları içerisinde farklı bölgelerde çalışmalarına hummalı şekilde devam eden ekipler kış hazırlıklarından ilki olan rögar temizliğini cadde ve sokaklarda sürdürürken diğer taraftan tahrip olan rögarları tamir ediyor.
 
GÜL: BELEN’DE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçede meydana gelebilecek sorunları çözmek ve sorunların tekrarlanmaması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Halkımızın kışın yağan sağanak yağmurda su baskınlarına maruz kalmamaları için kış hazırlıkları adı altında bir dizi çalışma başlatan Fen İşleri ekiplerimiz çalışmalarına hız verdi. Cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için ekiplerimiz asfalt yama çalışmaları ile rögar temizleme işleri merkez öncelik olarak tüm mahallerimizde yapılmaktadır. Oluşturulan takviye ekiplerle Belenli hemşehrilerimizin daha huzurlu bir kış mevsimi geçirmeleri için yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etmek istiyoruz”dedi.
Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı Başkan Gül’e ve tüm ekiplere teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet