Skip Navigation Links

MHP’den İGC’ye Ziyaret..

Milliyetçi Hareket partisi ekibi geniş katımla Cemiyet Binasına gelerek burada Basın mensuplarıyla sohbet ettiler.

Gündem   A+a-

 
MHP’den İGC’ye Ziyaret..
 
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik çirkin, İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimini kutlamak için ziyaret gerçekleştirdiler.
Milliyetçi Hareket partisi ekibi geniş katımla Cemiyet Binasına gelerek burada Basın mensuplarıyla sohbet ettiler.
Milletvekili Şefik Çirkin, “geçtiğimiz günlerde İskenderun Gazeteciler cemiyetinin kongre gerçekleştirildi.
Yapılan bu kongrede ise tekrar göreve gelen çok sevdiğim ve değer verdiğim hemşerim Şehmuz Aslan ve ekibi tekrar göreve gelmiş bu nedenle sizleri ziyaret etmek ve yeni görevinizde başarılar dilemek için burada bulunuyorum. Gerçekten İskenderun Gazeteciler cemiyeti gereken görevini fazlasıyla yerine getiriyor.halkın haber almasında ve Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliği için çabalıyorlar bu konuda kendilerini kutluyorum” açıklamasını yaptı.
Daha sonra ise Cemiyet Başkanı Aslan yaptığı konuşmada, “Bizleri ziyarete geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tüm halkımızın cemiyetidir. Burada göreve gelen yönetim tüm kamuoyunun görevini yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini savunmaya devam edeceğiz bizlerin bu çizgisi hiç değişmeyecek” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet