Skip Navigation Links

Nostalji Açık Hava Sinemasında Çocuklar ve Büyüklerin Keyfi

Geçmişle Günümüzü Buluşturan Nostalji Gecesi

 Nostalji Açık Hava Sinemasında Çocuklar ve Büyüklerin KeyfiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji, bu yıl ikincisi düzenlenen Nostalji Açık Hava Sinema Günleri’nde veli ve öğrencilerine yine unutulmaz bir gece yaşattı.
Geçmişte açık hava sinemalarının atmosferinin birebir yansıtılarak hazırlanan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nün girişinde antika elektronik eşyalar, biraz ileride Hatay Büyük Şehir Belediyesi bandosunun karşılaması ve sonrası yine geçmişin efsane motosikletlerinin sergilendiği alan ve bilet gişe noktasıyla açık hava sinemasında muhteşem atmosferine giriş yapan veli ve öğrenciler, patlamış mısır ve sade gazoz ikramlarıyla antika otomobilleri izleyerek geçmişte yolculuk yaptılar.
 
İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Hanifi Zobar, bu yıl da Yükseliş Koleji’nin nostalji gecesine antika eşyalarıyla büyük bir katkı sundu.
Gramafondan radyoya, televizyondan müzik aletlerine kadar onlarca antika eşyayı öğrenci ve velilere sergileyen Hanifi Zobar, idealist bir eğitimci, yaptığı etkinlikler ve yaşam tarzıyla da büyük beğeni toplayan bölgenin en özel eğitimcilerden birisi olarak yine takdir topladı.
Muhteşem bir geçmişe yolculuk, çocukların ve büyüklerin ellerinde patlamış mısır, gazoz, kampüste dev ekranda Türk Sinemasının klasiklerinden Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi izlendi.
 
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem ev sahipliğinde öğrenci, öğretmen, idari kadro ve velilerin tadına doyum olmayacak güzellikte nostalji yolculuğuna Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven de eşlik ettiler.
 
Geçmişle günümüzü buluşturan nostaljik açık hava sinema gecesinde antika otomobilleri inceleyen Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve ailesi, hazırladıkları muhteşem atmosfer için Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e teşekkür ettiler ve antika otomobillerin önünde birlikte fotoğraf verdiler.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, geçmişle günümüzü buluşturan, çocuklarla büyükleri biraraya getiren, aileleri buluşturduğu gibi paylaşma, kaynaşma duygusunu pekiştiren etkinliklerinin süreceğini belirterek, destek veren katılım gösteren herkese teşekkür etti.
 
Eğitimdeki başarısı tartışılmaz, sosyal ve kültürel etkinliklerdeki yaratıcılığı ve etkisiyle büyük beğeni toplayan Yükseliş Koleji’nin bölge halkına sunduğu imkanların her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, eğitim üssü haline gelen Arsuz coğrafyasında farkını her zaman ortaya koyan Yükseliş Koleji ailesine, Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in şahsında teşekkür etti.
 
Nostalji Açık Hava Sinema Gecesinin açış konuşmasını yapan Genel Müdür Aykut Davut Öktem de, Veli Eğitim Seminerlerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm hızıyla süreceğini müjdeledi ve Üstün Dökmen’den Milli Eğitim eski Bakanı Ziya Selçuk’a kadar bir çok ismin önümüzdeki aylarda Yükseliş Koleji öğrenci ve velileriyle biraraya geleceğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nostalji Açık Hava Sinemasında Çocuklar ve Büyüklerin Keyfi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet