Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ANIL OTOMOTİV, SUZUKİ VE MG’NİN YENİ MARKALARINI TANITTI

Yarım asra yakındır otomotiv sektörü içerisinde bayilik düzeyinde yer alan Anıl Otomotiv, yeni markaları Suzuki ve MG’yi düzenlediği açılış töreniyle

ANIL OTOMOTİV, SUZUKİ VE MG’NİN YENİ MARKALARINI TANITTI

Ekonomi   A+a-

 Yarım asra yakındır otomotiv sektörü içerisinde bayilik düzeyinde yer alan Anıl Otomotiv, yeni markaları Suzuki ve MG’yi düzenlediği açılış töreniyle tanıttı.
 
Anıl Suzuki-MG Showroomun açılışına Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal, Doğan Trend Otomotiv Satış Direktörü Kağan Gülerce, Doğan Trend Otomotiv SSH ve Bayi Geliştirme Direktörü Murat Sezeröz, Suzuki Satış Müdürü Erdal Usta, MG Satış Müdürü Cemil Çakıcıoğlu, Suzuki Marka Müdürü Mert Alpkoçak, Suzuki SSH Saha Müdürü Turan Berber, MG SSH Saha Müdürü Selim Erkoşan, işadamları ve kalabalık davetli grubu katıldı.
 
‘SEKTÖRE AŞKLA BAĞLIYIZ’
Açılış öncesinde hibritli MG markalı otomobilleri yakından inceleyen konuklar, bilgiler de almayı ihmal etmedi. Açılışın kurdelasının kesiminin ardından konuşan Anıl Otomotiv sahibi Şekip Abacı, 46 yıldır bu sektörün içerisinde aşkla ve tutkuyla bulunduğunu ifade ederek “Merkezi İskenderun olmak üzere birçok markayı buraya getirdik. Şimdi de en son olarak hibrit araçlara her geçen gün duyulan ilgiyle hareket ederek dünya otomotiv sektörünün kabul ettiği MG ve Suzuki’nin bayiliğini alarak Hatay’a kazandırdık. Bundan dolayı Abacı Ailesi olarak çok mutluyum” dedi.
 
Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal, Anıl Otomotiv ailesinin sektöre verdiği hizmetleri çok yakından bildiklerini ifade ederek “Özellikle hibritli MG markamız, ülke genelinde çok talep ve bayilik teklifleri alıyor dedi.
 
Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de, hayırlı olması dileklerinde bulunarak Abacı Ailesi’ni kutladı.
Konuşmaların ardından Şekip Abacı ve Anıl Abacı, yeni markanın modellerini davetlilere tanıtırken, Kaymakam Gökpınar, Belediye Başkanı Güven ve işadamı Nuri Üysen araçları yakından inceledi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş