Skip Navigation Links

İskenderun'da Cemevi Mutluluğu

Aşure Gününde birlikte ve beraberlik mesajları verildi.

Gündem   A+a-

 
Geçen yıl temeli atılan İskendeurn Cemevi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aşure Günü’nde, binanın tamamlanan bölümünde yapılan programa büyük katılım olurken, Cemevi mutluluğu yaşandı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, işadamları, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli din adamlarının katıldığı Aşure Günü’nde birlikte ve beraberlik mesajları verildi.
Açılış konuşmasını yapan İskenderun Alevi Kültür Derneği Başkanı Kemal Soysüren, tümkatılanlara teşekkür ederek, “Bugün burada Müslüman’ı Hristiyan’ı Musevi’si Alevi’si bir aradayız. Bizler biraraya geldiğimizde, birbirimizi tamamlayan ortak kültürel değerler olduğumuza inanıyoruz. Bu anlamda Aşure Günü, birlikteliğimizin günüdür. Bu birlikteliğimizi kimsenin bozmasına, dağıtmasına asla ve asla müsaade etmeliyim. Ayrıca; kentimizin en büyük eksiği olarak hepimizin birlikte gördüğü, olması gerektiğine inandığımız bu şaheser binanın kazandırılmasında emeği geçen başta İskenderun Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve maddi desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ALİ RIZA KÖSEOĞLU 3 Aralık 2012 Pazartesi
bütün dünyayı kucaklayan özünde dostluğun ve kardeşliği barından bu camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde herzamankı gibi yürekteki SEVGİSİNİ GÖSTERMİŞTİR......
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet