Skip Navigation Links

Profesör Pehlivan’dan Engellilere Özel İlgi..

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Ortopedi Uzmanı Profesör Doktor Özcan Pehlivan engelli çocukların kontrol muayenelerini yaparken neşeli anlar yaşand

Sağlık   A+a-

 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Ortopedi Uzmanı Profesör Doktor Özcan Pehlivan engelli çocukların kontrol muayenelerini yaparken neşeli anlar yaşandı..
 
Profesör Pehlivan’dan Engellilere Özel İlgi..
Dünya Engelliler Günü kutlanıyor, yılda bir kez bile olsa engelliler için “Engelsiz bir yaşam” konuşmaları yapılırken, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Hatay’ın Belen İlçesinde faaliyet gösteren Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli öğrencileri sağlık kontrolünden geçirdi.
Geçtiğimiz günlerde Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katılan Ortopedi Uzmanı Profesör Doktor Özcan Pehlivan’ın gerçekleştirdiği kontrol muayenesi, dünyaları birbirinden farklı engelli öğrencilerin sempatik hareketleriyle renklendi.
Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, Şube Müdürü Yusuf Avuz, Belen Sağlık Grup Başkanı Doktor Ali Ünal ile Belen Toplum Sağlığı Merkezi’nden Dişhekimi Nuray Batman’ın da katıldıkları kontrol muayenesi öncesi Kurucu Veysi Vural ile Müdür Gökçen Onay tarafından eğitim faaliyetleri ve engelli çocukların dünyası hakkında bilgiler verildi.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Ortopedi Uzmanı Profesör Doktor Özcan Pehlivan’ın engelli çocuklarla kurduğu diyalog neşeli anlar yaşanmasına sağlarken, engelli çocuklar ve ailelerinin mutluluğu görülmeğe değerdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ALİ RIZA KÖSEOĞLU 3 Aralık 2012 Pazartesi
Yaşadığımız hayatın kendisi zaten engelli..Beraber yaşadığımız insanlar ....kısaca insanlığa,doğaya duyarsız herkes engellidir.....bunun farkında olup kendi özeleştirisini yapmasını sağlayan bu gönüllü grubun emeğine ve yüreğine sağlık.....
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet