Skip Navigation Links

Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen'e Hatay'dan anlamlı ZİYARET

Hatay Erzurumlar Dernek başkanı Mustafa Enzin ve beraberindekiler Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beyi makamında ziyaret ettiler.

Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen'e Hatay'dan anlamlı ZİYARET

Gündem   A+a-

 Hatay Erzurumlar Dernek başkanı Mustafa Enzin ve beraberindekiler Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beyi makamında ziyaret ettiler.
Enzin, Hatay Erzurumlular Derneğinin çalışmaları hakkında başkan Sekmen beye bilgi verdi. Hatay’daki hemşerilerinin selamını başkana ileten Enzin, Hatay’da oturan tüm hemşerilerine ulaşmaya çalıştıklarını dernekte istişare günleri yaptıklarını,ev ziyaretler,hasta ve yaşlı ziyareti yaptıklarını durumu iyi olmayan ailelere gıda ve giyim yardımında bulunduklarını, üniversite ,lise ve ilk öğretimdeki talebelere yardımda bulunduklarını belirtti.
Başkan Enzin, “Uzun yıllardır İskenderun'da yaşatmaya çalıştığımız Erzurum kültürünü tanıtmak için mücadele verdik. Dernek merkezimizde bu vesile ile birliktelik , kaynaşma ve dayanışmayı gerçekleştiriyoruz. Çağ kebabı bizi, Pazar günleri dostlarımızla bir araya getiren neden oldu. Çağ Kebabı bir kültürdür ve biz bunu Hatayda yaşatıyoruz “ ifadelerinde bulundu.
Enzin, Kasım ayında açılışını yapacakları yeni Dernek binaları için Sekmeni İskenderun'a davet etti. Sekmen bir imam hatibin bunu dert etmesi ilgilenmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Çok önemli bir işi çıkmasa açılışa katılarak hemşerileriyle bir araya gelmekten memnun olacağını belirtti.
Enzin Belediye başkanı Sekmen'e Çifte minareli dernek logolu saat hediye etti. Sekmen’de Başkan Enzin'e Oltu taşı tesbih hediye etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet