Skip Navigation Links

Genç Girişimci Sevcan Çamkes ‘Sevara Fashıon’ Butik'i Açtı

Genç girişimci Sevcan Çamkes, Sevara Fashıon Butik mağazasını Hatay Arsuz ilçesi Karaağaç bölgesinde hizmete açtı.

Genç Girişimci Sevcan Çamkes ‘Sevara Fashıon’ Butik'i AçtıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Genç girişimci Sevcan Çamkes, moda takipçisi kadınları yeni tarzlarla tanıştırmak için, Sevara Fashıon Butik mağazasını Hatay Arsuz ilçesi Karaağaç bölgesinde hizmete açtı.
Sevcan Çamkes, kentin kendine güvenen ve yeni tarzlarla tanışma arayışındaki bayanları 'doğru moda' da buluşturmak amacıyla önemli bir adım attı.
"Kalıcı Bir Marka Yaratacağım"
Genç bir işletmeci olarak hedeflerim doğrultusunda ilerleyeceğini dile getiren Sevcan Çamkes, “Açtığım butikte Arsuz, İskenderun, Karaağaçlı bayanların hoşuna gideceğini düşündüğüm çok güzel kıyafetler var. Yeni çizgide, günceli yakalayan tarzda çok sayıda seçenek mağazamızda her zaman olacak. Bu konuda oldukça iddialıyım. Mağazamızdan bir kez kıyafet alan her müşterimizin kesinlikle ikinci kez geleceğine ve değişen modayı butiğimizde yakından izleyeceğine inancım tam. Fiyatlarımız makul düzeyde. Ticarete genç yaşta atılmanın zorlukları mutlaka var ama önemli olan bu zorlukların üstesinden gelebilmek. Her şeyden önemlisi cesaret bularak bu işyerini açmaya teşebbüs ettim. Hatay’da kalıcı bir marka yaratmak istiyorum” dedi.
Genç girişimci Sevcan Çamkes, Yeni sezon ürünlerimizi sunmaya başladığımız iş yerimizde modellerimizi görmek adına tüm bayanlarımızı mağazamıza bekliyoruz.
 
Sevara Fashıon mağazası, Hatay Arsuz ilçesi Karaağaç Şarkonak Mahallesi 417 sokak no 1/B hizmet veriyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genç Girişimci Sevcan Çamkes ‘Sevara Fashıon’ Butik'i Açtı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet