Skip Navigation Links

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN HATAY’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, geçtiğimiz günlerde önemli bir konuk ağırladı.

 CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN HATAY’DA

Gündem   A+a-

CHP İl ve İlçe örgütlerine yaptığı ziyaretlerle adından oldukça söz ettiren Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, geçtiğimiz günlerde önemli bir konuk ağırladı.
Antakya İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışını yapmak üzere Antakya’ya gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Ramiz Parlar, Hatay Milletvekilleri ve il yöneticileri önce Expo alanında Büyükşehir belediye başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş ‘ı ziyaret etti sonra
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel'i ziyaret eden CHP Heyeti ziyaretin hemen ardından Maşuklu Koruluğunun ve Antakya İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılış törerine katıldı.
 
"2023 BİZLER İÇİN ZAFERLE TAÇLANACAK"
 
Çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve CHP ilçe örgütleri ile koordineli bir şekilde hareket ettiğini ifade eden Başkan Parlar;" Hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Nerede halkımız varsa biz orada olmaya çalışıyoruz. Nerede bir sorun varsa biz çözüm olmaya çalışıyoruz. İlk olarak CHP Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, bölge milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret ettik. Gündemimizde Hatay'ın güncel sorunları ve aylık, yıllık olarak planlanan projeler vardı. Öte yandan seçim çalışmaları ile ilgili de birbirimize bilgiler vererek, görüş alışverişinde bulunduk, sonra hep obirlikte Defne Belediye Başkanımız İbrahim Güzel'i ziyaret ettik. Belediyenin son durumu, güncel sorunlar ve yapımı tamamlanan ya da inşa aşamasında olan projelerden bahsettik.
 
Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, Belediye Başkanımız Lütfü Savaş, Milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve örgütümüzle Maşuklu koruluğu ve Antakya İlçe Başkanlığı'mızın yeni bina açılışını gerçekleştirdik. Binamızı gezdik ve istişarelerde bulunduk. Programlarımıza katılan tüm milletvekillerime, il, ilçe başkanlarıma, Millet ittifakı partilerin temsilcilerine ve açılışlardaki kalabalık ve coşku ile iktidarımızın ayak seslerini herkese duyuran partililerimize teşekkür ediyor ve 2023 seçimlerini her CHP li gibi sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet