Skip Navigation Links

ATIF CERİTBİNMEZ, ‘SADECE ÜYELERİMİZİN VE ŞEHRİMİZİN ÇIKARLARI İÇİN VARIZ!’

İTSO BAŞKAN ADAYI ATIF CERİTBİNMEZ, ‘SADECE ÜYELERİMİZİN VE ŞEHRİMİZİN ÇIKARLARI İÇİN VARIZ!’

ATIF CERİTBİNMEZ, ‘SADECE ÜYELERİMİZİN VE ŞEHRİMİZİN ÇIKARLARI İÇİN VARIZ!’

Ekonomi   A+a-

 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak İTSO seçimlerinde başkan adayı olarak çalışmalarını yürüten CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, “Amacımız; birlik ve beraberlik içerisinde sanayinin beşiği İskenderun’umuzda iş dünyasını, tek bir insanımızı istihdam eden üyemizden, binlerce İskenderunluya iş ve aş veren sanayicilerimize kadar tüm üyelerimizi en etkin şekilde temsil ederek her alanda daha da ileriye taşımaktır” ifadeleri belirtildi.
 
Konuşmasında sadece üyelerin ve şehrin çıkarları için çalışacaklarını ifade eden İTSO Başkan Adayı Atıf Ceritbinmez, “Samimiyet ve dürüstlükle çalışmak, yasaların çizdiği çerçeve içinde üyelerimizin çıkarı ve yararı için mücadele etmek temel ilkem olacaktır. Yerel, bölgesel ve merkezi tüm paydaşlarla istişare içinde olup, şehrin en önemli kurumlarından biri olarak, hiçbir gücün etkisi ve baskısı altında kalmadan, sadece üyelerimizin dolayısıyla şehrimizin çıkarları için çalışmak istiyorum” diye konuştu.
 

‘MÜCADELE ETMEDEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ’

İTSO Başkan Adayı Atıf Ceritbinmez, “Üyelerle iletişim içinde olmak, karşılıklı istişarelerde bulunmak bir oda yönetimi için olmazsa olmaz koşuldur. Mücadele etmeden, emek harcamadan, düşünmeden bir şeylerin başarılabileceğine inanmıyorum. Bu yolda mücadele etmeye, çalışmaya, gerektiğinde zorluklara göğüs germeye hazırım. El ele verirsek güçlükleri dize getirebiliriz” dedi.

 

‘BİZİMDE HİZMET İÇİN HAYALLERİMİZ VE HEYECANIMIZ VAR’

Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Başkan Adayı Atıf Ceritbinmez, “Bu vatan bize iş, aş, ekmek verdi. Bu memleketimizin insanlarını bizler seviyoruz. Bizimde hizmet için hayallerimiz ve heyecanımız var. Verilen dört yılın sonunda hayallerimizi gerçekleştirmiş olarak karşınıza çıkarız. Bize nasip olur veya olmaz. Seçim sonuçta üyelerimizin vereceği bir karardır. Eğer başkanlık bize nasip olursa asla hayal olanı konuşmayacağız. Gerçekçi olacağız ve şehrimizle istişare ederek karar vereceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet