Skip Navigation Links

MÜHİMMAT FABRİKASI YAPIMINDAKİ BÜROKRATİK SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Ortadoğu ve Avrasya’nın en büyük Mühimmat Fabrikası yapımı ile ilgili yaşanan duraksama, çeşitli dedikoduları da beraberinde getirmişti.

 MÜHİMMAT FABRİKASI YAPIMINDAKİ BÜROKRATİK SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Belen   A+a-

Belen Kıcı Mevkiine kurulacak olan Ortadoğu ve Avrasya’nın en büyük Mühimmat Fabrikası yapımı ile ilgili yaşanan duraksama, çeşitli dedikoduları da beraberinde getirmişti.
Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi başvuru ve onaylar konusunda gerekli tahkikat ve incelemelerin bitmesini beklemiş, dost ve müttefik ülkelerin heyecanla beklediği, ülkemizi savunma sanayi konusunda bir adım daha öteye taşıyacak, Hatay’ın adını dünyaya savunma sanayi konusunda da duyuracak olan fabrikanın bir an önce hayata geçmesini, işsiz gençlerimize de bu konuda umut olmaktan duyduğu sorumluluk ile temelin atılıp işlerin hızlanmasını en az bizler kadar heyecan ile beklemekteydi.
Omuzlarındaki sorumluluğun bilinci ile ülkesine hizmet eden, memleketinde istihdam yaratacak olmanın gururunu taşıyan Serdar Özyurt, fabrika konusunda yasal ve zorunlu tüm işlemlerin bittiğini ve temel atma konusunda hemen harekete geçecekleri müjdesini bugün verdi.
Valiliğe ve Tarım il Müdürlüğü'ne yaptığımız çağrı sonucunda imzalar geciktirilmeden atılmıştır. Serdar Özyurt Valiliğimize ve İl Tarım Müdürlüğü'müze teşekkürlerini sundu.
Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür eden Serdar Özyurt, başladığı bu yatırımın kısa süre sonra bölgemize dönüşünün muhteşem olacağını ve yan sanayi de dahil olmak üzere Hatay’ı cazibe merkezine haline getirerek, iş nedeniyle parçalanmış aileleri yeniden biraraya getirebilecek projeler için de çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet