Skip Navigation Links

MESRUR SILAY CAMİİ AÇILDI, KIZILAY YEMEK İKRAMINDA BULUNDU

SELAHATTİN EYYUBİ KÜLLİYESİ MESRUR SILAY CAMİİ AÇILDI, KIZILAY YEMEK İKRAMINDA BULUNDU

MESRUR SILAY CAMİİ AÇILDI, KIZILAY YEMEK İKRAMINDA BULUNDU

Gündem   A+a-

 Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı, Selahattin Eyyubi Külliyesi Mesrur Sılay Camisi’nin açılışına katılarak gelen misafirlere pilav üstü et, çorba ve ayran dağıtımı yaptı.
 
Açılışa Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, Türk Kızılay Ankara Şube Başkanı Mehmet Silay, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Türk Kızılay İskenderun Çocuk ve Gençlik Merkezi, Türk Kızılay Antakya Şubesi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Camilerin birlik ve beraberliğin en önemli vasıtalarından birisi olduğunu belirten Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, “Hem Kızılay Haftası olması, hem de Mevlid kandili olması münasebetiyle biz bugün cami önünde vatandaşlarımıza ikramda bulunmak istedik. Halkımıza teşekkür ediyoruz, açılışı yapılan Selahattin Eyyubi Külliyesi Mesrur Sılay Camisini yapanlardan Allah razı olsun. Rabb’im daha nice eserleri inşa ve ihya etmeyi bizlere nasip eylesin” dedi.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, mimarisiyle, yeriyle, pek çok özelliğiyle şehrimize değer katan Selahattin Eyyubi Külliyesi Mesrur Sılay Camisi’nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların, edilecek duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet