Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş’tan Belediye-İş Sendikasına Ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Belediye-İş sendikası Hatay Şubesi’ne ziyarette bulundu.Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Kasım Türke

Gündem   A+a-

 
Başkan Savaş’tan Belediye-İş Sendikasına Ziyaret
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Belediye-İş sendikası Hatay Şubesi’ne ziyarette bulundu.Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Kasım Türkeş’te yer aldı.
Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi’nin Cumhuriyet Mahallesi Orukpınar Sokakta bulunan yeni binasında gerçekleşen buluşmada, Sendika Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Başkan Yardımcısı İbrahim Telli, mali sekreter M.Yusuf Köseoğlu, Antakya Belediyesi kurum temsilcisi Tuncay Hasanoğlu ve sendika üyeleri hazır bulundu.
Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen buluşmada konuşan Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Belediye-İş sendikasına olan yakın ilgi ve desteklerinin yanı sıra, memlekete yaptıkları hizmetlerden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiklerini belirtti.
Görev süreleri boyunca işçi, memur, sözleşmeli tüm personellerinin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem gösterdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Savaş, tüm çalışanlarımızın sosyal yaşam düzeyini, refah seviyelerini arttırmaya yönelik önemli düzenlemeler gerçekleştirdiklerini belirtti. Hizmet süreleri boyunca çalışan işçi personellerin ikramiyelerini ve maaşlarını gününde ödediklerini, önceden taksitle ve uzun zaman diliminde ödenen emekli olan personellerin toplu ikramiyelerini çalışma dönemlerinde ikramiyenin tamamını personel emekli olur olmaz ödediklerini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan sosyal denge sözleşmesiyle memur personellerinin maaşlarında yüksek oranda iyileştirme yaptıklarını dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, özellikle dini ve milli bayramlarımız öncesinde işçilerimizin henüz alın teri kurumadan ikramiye ve benzeri her türlü hak edişlerini ödemeye özen gösterdiklerini dile getirdi.
Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ve sendika üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a bundan sonraki hizmet dönemlerinde başarılar diledi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş