Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İŞ İNSANI ALİ GÜMÜŞ'TEN GAZETECİ İBRAHİM KAMA' YA YARDIM ELİ

İbrahim kama'ya Samandağ’dan yardım eli uzandı. Samandağlı iş insanı Ali Gümüş, İbrahim Kama'nın yardım çığlığını duydu ve elini uzattı.

İŞ İNSANI ALİ GÜMÜŞ'TEN GAZETECİ İBRAHİM KAMA' YA YARDIM ELİ

Gündem   A+a-

 İskenderun'lu gazeteci İbrahim kama'ya Samandağ’dan yardım eli uzandı. Samandağlı iş insanı Ali Gümüş, İbrahim Kama'nın yardım çığlığını duydu ve elini uzattı. İskenderun'da yıllardır basın mensubu olarak çalışan, Hatay'ın sesi gazetesi sahibi İbrahim Kama, yaklaşık 4 aydır şeker hastalığı nedeniyle tedavi görüyor. Ayağının kesilmemesi için mücadele eden Kama, şehir şehir gezmesine rağmen bir türlü şifasını bulamadı. Hastalığın yanında ekonomik zorluklarla da boğuşan Kama ailesine, Samandağlı iş insanı Ali Gümüş sahip çıktı.
 
İskenderun'lu hayırseverlerin görmezden geldiğini söyleyen gazeteci İbrahim kama, kendisine yardım eli uzatan Ali Gümüş ' e teşekkür etti.
 
İskenderun'da bir çok kişiyi aramasına rağmen aylardır yardım eli uzanmadığını belirten İbrahim Kama; " Kurban bayramından beri şeker hastalığım nedeniyle ayağımda çıkan yaralar sıkıntı yaratmaya başladı. Şehir şehir gezdim ,aylardır hastanelerde sürünüyorum .Ancak bir türlü şifayı bulamadım. Doktorlar ayağımın kesilmesi gerektiğini söylediler. Sağ olsun Ali Gümüş abim bana el uzattı ve tedavim için gerekli olan her şeyi yapacağını her türlü desteğini vereceğini söyledi. Allah razı olsun kendisinden. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Umarım sağlığıma kavuşup kendisiyle sağlıklı bir şekilde de kahve içmek de nasip olur " dedi.
 
“BUNDAN SONRA ALİ GÜMÜŞ OLARAK MADDİ MANEVİ İBRAHİM KARDEŞİMİN YANINDAYIM”
 
İş insanı Ali Gümüş de:" İbrahim kardeşime ziyarette bulunduk. İbrahim kardeşimin durumu beni gerçekten çok üzdü. Büyük ihtimal ayağı kesilecek. Maalesef şu ana kadar İbrahim kardeşimizin yardımına kimse koşmamış. Bundan sonra Ali Gümüş olarak maddi manevi İbrahim kardeşimin yanındayım gerek hastane masrafından gerek evinin masrafına her türlü yanındayım. Şimdi de kendisine nakdi yardımda bulunuyorum. Hayırlısı ile en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum İbrahim kardeşimin" diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş