Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ BELİRLENDİ

ERCAN YILDIRIM YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Dörtyol   A+a-

 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında 01 Ekim 2022 Cumartesi günü 11 ayrı gurupta yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinin ardından dün de Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkan seçimleri gerçekleştirildi.
 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında 05 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 10;00’da bir araya gelen 27 Meclis üyesi Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkan seçimlerini yaptı.
 
Meclis en yaşlı üye olan Ali Rıza Uygur başkanlığında toplandı. Ali Rıza Uygur kısa bir selamlama konuşmasının ardından meclis üyelerini saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti. Akabinde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delege seçimlerinin yapılması için İlçe Seçim Kuruluna divanı teslim etti.
 
Tek Liste halinde gidilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığına Ercan Yıldırım yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu İkinci başkanlığına Hacı Dede Tokgöz, Yönetim kurulu üyeliklerine ise; Mehmet Çankır, Muhammet Sait Arslan, Bestami Altan, Alpay Ateşoğlu ve Ersin Yahşi, Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise; Mehmet Ali Çetin, Halil Oğuz, Mustafa Tufan, Aydın Çelebi, Ali Rıza Uygur ve Ahmet Höbek seçildi.
 
Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Ahmet Bülbül, Emre Ayhan, Serhat Polat, Murat Nazif Özkul, Sinan Ertunç ve Mevlüt Coşkun, Disiplin Kurlu Yedek Üyeliklerine; Mustafa Ateşoğlu, Mehmet Uğur Dönmez, Sinan Özbakır, Ömer Faruk Gürsel, Ebru Gökmen ve Burak Biçer seçildi.
 
Mustafa Kara Genel Kurul Delegesi olurken Sabri Özkan Genel Kurul Yedek Delegeliğine seçildi.
 
Meclis Başkanlığına Mehmet Ertunç, Meclis Başkan Yardımcılıklarına ise Mustafa erinç ve Mehmet Ali Çetin seçildiler.
 
Seçimlerin yapılmasının ardından Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Atatürk Anıtına gelerek burada bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı’nı okudu.
 
Günün anısına hatıra resimleri de çektirildi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU / Dörtyol
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar