Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

BAŞKAN TOSYALI:SARISEKİ'DEKİ STADYUM PROJESİ HIZLA DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Sarıseki'deki stadyum projesinin hızla devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Sarıseki Fuat Tosyalı Tesisleri Stadyum projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK
Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı,"Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak kentimizin hizmetine sunacağız.Şuanda idari binalar ,tribünler,sosyal alanlar,soyunma odaları,hakem odaları ve zeminde çalışmalar devam ediyor.Spor severlerimize yakışır ,kentimize yakışır bir stadyum yapma gayretindeyiz "dedi.
FUTBOLSEVERLER GÜZEL BİR ORTAMDA MAÇ İZLEYECEK
Belediye Başkanı Tosyalı,"Çalışmalar tamamlandığında sporseverler güzel bir ortamda maçları izleyecekler.Buradaki çalışmaları anlık takip ediyoruz.Spora ve sporcuya her zaman destek olduk olmaya devam edeceğiz."şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI:
KENT MERKEZİ IŞIL ŞIL OLUYOR
-İSKENDERUN BELEDİYESİDEN ÇARŞI MERKEZİNE AY YILDIZLI LED AYDINLATMA
 
İskenderun Belediyesinin dekoratif led aydınlatma çalışmaları devam ediyor.
Daha önce bir çok noktada tamamlanan çalışmalar "Havuzlu Çarşı" olarak bilenen çarşı merkezinde devam ediyor.
ÇARŞI MERKEZİNE AY YILDIZLI LED AYDINLATMA
İskenderun’un caddelerini görsel ve estetik açıdan daha güzel bir görüneme kavuşturma amacında olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”etap etap led aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor.Daha önce bir çok noktada tamamlanan çalışmalar son olarak havuzlu çarşı olarak bilenen noktada tamamlanmak üzere" dedi.
AY YILDIZLI GÖRSEL ÇOK BEĞENİLDİ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“İskenderun Belediyesi olarak cadde ve sokaklarımızı daha güzel bir hale getirmeye devam ediyoruz.Son yapılan ay yıldızlı uygulamada çok beğenildi.Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan bu çalışmaları kısa zamanda bitirmeyi planlıyoruz. Enerji tasarruflu Dekoratif Led Aydınlatma çalışmalarımız bir çok noktada devam edecek “şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
İSKENDERUN BELEDİYESİNİN ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
-İSKENDERUN'DA YOLLAR DAHA MODERN DAHA GÜZEL HALE GELİYOR
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ; “Belirlediğimiz program dâhilinde İskenderun'da sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden ve ara vermeden devam ediyoruz” dedi.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Denizciler mahallesinde farklı noktalarda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı“Tüm bunların yanında aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda da tamir, bakım işlemlerini, parke ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirerek hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz "diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar