Skip Navigation Links

MMK Ücretsiz İzinler Konusunda Açıklama Yaptı..

MMK Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu, Türkiye/Dörtyol tesislerindeki gelişmeler hakkında bir açıklama yaptı.

Ekonomi   A+a-

 
MMK Ücretsiz İzinler Konusunda Açıklama Yaptı..
 
MMK Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu, Türkiye/Dörtyol tesislerindeki gelişmeler hakkında bir açıklama yaptı.
Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada; “Yüksek hammadde fiyatları (hurda), enerji kaynakları fiyatlarının artışı ve ayrıca ilgili metal ürünün düşük fiyatları gibi ayırt edici özelliklere sahip olan, Türkiye’deki bugünkü ekonomik duruma göre ve ekonomik etkinlik düşüncesiyle, sıcak kompleksin çalışmasına ara verilme kararı alınmıştır. Mevcut durumda bu tedbir, şirketin ekonomik etkinliğini yükseltmeye olanak sağlayacak ve Türkiye projesinin verimlilik seviyesini olumlu yönde arttırmaya yardımcı olacaktır.” Görüşüne vurgu yapıldı.
Açıklama şöyle; “MMK Metalurji şirketi, İskenderun fabrika sahasındaki sıcak kompleksin çalışmasına 90 gün süreyle ara verildi.
Bu tedbir, şirketin ekonomik etkinliğini yükseltmeye olanak sağlayacak ve Türkiye projesinin verimlilik seviyesini olumlu yönde arttırmaya yardımcı olacaktır.
MMK Metalurji şirketi (Türkiye Cumhuriyeti’ndeki “MMK” A.Ş. aktifi) İskenderun fabrika sahasındaki sıcak kompleksin çalışmasına 90 gün süreyle ara verildiğini bildirir. Kompleks, elektrikli ark ocağı ve sıcak haddelenmiş bobin üretim hattına sahiptir. Soğuk haddehane, galvanizleme hattı ve boya hattından oluşan soğuk kompleks ise yüksek iş kapasitesiyle çalışmalarına devam edecektir.
Yüksek hammadde fiyatları (hurda), enerji kaynakları fiyatlarının artışı ve ayrıca ilgili metal ürünün düşük fiyatları gibi ayırt edici özelliklere sahip olan, Türkiye’deki bugünkü ekonomik duruma göre ve ekonomik etkinlik düşüncesiyle, sıcak kompleksin çalışmasına ara verilme kararı alınmıştır.
Mevcut durumda bu tedbir, şirketin ekonomik etkinliğini yükseltmeye olanak sağlayacak ve Türkiye projesinin verimlilik seviyesini olumlu yönde arttırmaya yardımcı olacaktır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet