Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ’A BİR ÖDÜL DAHA!

Arsuz Belediyesi, ‘Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri’ kapsamında, Yılın En Iyi Proje Ödülü’ne layık görüldü.

ARSUZ’A BİR ÖDÜL DAHA!Web
TV

Arsuz   A+a-

Turizm şehri Arsuz’da, Arsuz Belediyesi tarafından, Gözcüler Sahilinde yapımına başlanan ‘Çadır Karavan Projesi’ Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri kapsamında, yılın en iyi proje ödülüne layık görüldü.
 
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İstanbul Double Tree By Hilton otelde düzenlenen törende ödülü tüm Arsuz halkı adına aldığını söyledi.
 
Çadır karavan projesi, Türkiye’nin en gözde sahilleri, doyumsuz güzellikte gün batımı keyfi, yine eşsiz lezzetleri, mutfak kültürüyle binlerce yerli ve yabancı turisti Arsuz’a çekmeyi amaçlıyor.
 
Bu ödülde herkesin emeğinin olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “Yeni keşfedilen ilçelerinden biri olan, Hatay ’ın, Medeniyetler beşiğinin incisi, Arsuz’dan size selamlar getirdim. Bilindiği gibi, Büyükşehir Belediyesiyle birlikte beldeler ve köyler birleşerek ilçemiz oluşmuştur. Yani yeni kentleşmekte olan bir ilçenin Belediye Başkanıyım. Kısıtlı imkanlar, geniş coğrafya, eşsiz güzellikte bir ilçede tahmin edersiniz ki, talep ve ihtiyaçlar da bir o kadar Çeşitli olabiliyor. Biz bu talep ve ihtiyaçlara cevap vermek için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz.
 
Arsuz, hepinizin ziyaret etmesini, görmesini istediğim ve davet edeceğim bir yerdir. Onun için hepinizi bekliyorum. Arsuz, Tarım ve Turizm şehridir. Mesela Türkiye'de tüketilen maydanozun % 65’i Arsuz’dan gelmektedir. Deniz ürünlerinde jumbo karidesin, kaya, levrek, çupra ve daha bir çok balık çeşidinin en lezzetlisi ilçemizin denizlerinde bulunmaktadır. Arsuz’u büyük projelerle Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri yapmak istiyoruz. Ama bir şey daha söylemek istiyorum. Biz kendi yağımızla, Arsuz halkının ve çalışma arkadaşlarımızın çabasıyla bu projeleri yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.
 
Çadir Karavan Kamp Alanı Projesi; 7038 m2 alan içerisinde yapılmaktadır. Kamp alanı içerisinde,
 
1) Halı saha
 
2)15 adet karavan
 
3) İdari bina ve WC, lavabo
 
4) Cafe-Mutfak Bina
 
5) 3 Adet Bungalow Ev
 
6) 67 adet çadır alanı
 
7) Mini park
 
8) Spor aletleri yer alacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARSUZ’A BİR ÖDÜL DAHA! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar