Skip Navigation Links

İskenderunspor Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor

İskenderunspor’da yaşanan gelişmeler şimdilik durulurken Göreve gelen Teknik direktör Ali Gülmez Çalışmalarını Günde çift antrenmanla sürdürüyor

Spor   A+a-

antreman b.jpg" alt="" />
 
İskenderunspor’da yaşanan gelişmeler şimdilik durulurken Göreve gelen Teknik direktör Ali Gülmez Çalışmalarını Günde çift antrenmanla sürdürüyor.
Geçtiğimiz Günlerde takımın oyuncuları para alamadıkları gerekçesiyle tesisleri terk ederek maça çıkmayacaklarını açıklamışlardı.
Bunun arından gerçekleştirilen olağanüstü toplantıların ardından ise takım sahaya çıkmış ve futbolculara alacaklarından ödeme yapılmıştı.
Yaşanan bu olumsuzluktan dolayı Yönetim takıma ve bu işi organize edenleri cezai işlem yapmaktan vazgeçti ve tüm takımı affederek yeni bir sayfa açtıklarını açıkladılar.
Çalışmaları günde çift idman olarak sürdüren İskenderunspor’da bazı futbolcular takımdan ayrılmak istemesi üzerine yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.
Edinilen Bilgilere göre takım Kaptanı İsmail Şapkalı, artık İskenderunspor forması giymek istemediğini ve buradan gitmek istediğini söylemesi üzerine Teknik ekip tarafından kadro dışı bırakıldı.
Öte yandan Beşiktaş’ın altyapısından gelen Ali İhsan Şahin’in sözleşmesi de karşılıklı olarak fes edildi.
Dün gerçekleştirilen antrenmana katılmayan futbolcularla ilgili olarak ta noter tarafından tutanak tutuldu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet