Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Muhtarlar Derneği’nden Başkan Savaş’a Teşekkür Plaketi

Hatay Muhtarlar Derneği üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı dernek binasında ağırladı.

Gündem   A+a-


 
Hatay Muhtarlar Derneği’nden Başkan Savaş’a Teşekkür Plaketi
 
Hatay Muhtarlar Derneği üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı dernek binasında ağırladı. Dernek Başkanı Mahmut Gülcü ve Hatay Muhtarlar Derneği üyeleri, memlekete yaptığı hizmetlerden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür plaketi sundular.
Hatay Muhtarlar Derneği binasında gerçekleşen buluşmada Dernek Başkanı Mahmut Gülcü yaptığı açıklamada, “Sayın başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş ve çalışma arkadaşları 44 ay’dan buyana memleketimize kalıcı ve önemli projelerle hizmet üretmektedirler. Şehrimizin çehresi bu süreçte adeta değişmiştir. Rekor düzeyde yapılan alt yapı çalışmaları 45 mahallemizin bütününde yapılan parke, asfalt, park yapımı çalışmaları, şehrimizin ihtiyaç duyulan alanlarında gerçekleştirilen semt pazarı kompleksi, Antakya mahfeli, seyir terasları, Habib-i Neccar sosyal tesisleri, restorasyon çalışmaları, teleferik projesi, otopark faaliyetleri gibi projeler takdire şayandır. Bununla birlikte sosyal belediyecilik, sportif ve kültürel alandaki hizmetler, büyük beğeni ile izlenmektedir ve memnuniyetle karşılanmaktadır. Sayın başkanımızın şehrimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi adına ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize yaptığı ziyaretler tarafımızca da desteklenmekte bizzati bu ziyaretlere üyelerimiz tarafından katılım gösterilmektedir. Hatay’da yaklaşık 400 üye’ye ulaşan derneğimiz köy ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarıyla, istek ve talepleri ile yakından ilgilenmektedir. Sayın Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş, görev süresi boyunca derneğimize, üyelerimize, köy, belde ilçe ve merkezde bulunan muhtarlarımızın dolayısıyla temsil ettikleri yörenin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmiş bu doğrultuda önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Bu sebeplerden dolayıdır ki, sayın belediye başkanımızın bizlere olan yakın ilgi ve desteğinden dolayı ve memleketimize yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine Hatay Muhtarlar Derneği olarak teşekkür plaketi sunuyoruz ve şükranlarımızı ifade ediyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş teşekkür plaketinden ötürü Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve dernek üyelerine şükranlarını ifade ederek, “Kentte yapılan bu hizmetleri sizlerin ilgisi, desteği ve dualarıyla gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz her geçen gün hızla gelişiyor, kalkınıyor. Yatırım ve projelerimizi gerçekleştirilirken hizmetlerimizin kalıcı olmasına özen gösteriyoruz. El birliği ile şehrimizi daha güzele, daha iyiye nasıl kavuştururuz onun telaşı içerisindeyiz. İnanıyorum ki, sizlerin bu teveccühleri bizlere yaptığınız moral ve motivasyon yaklaşımları enerjimizi daha da artırmaktadır. Nazik davranışınızdan ötürü Hatay Muhtarlar Derneği Başkanımız sayın Mahmut Gülcü’nün nezdinde tüm dernek üyelerine ve Hatay genelinde görev yapan tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar