Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Allaha Emanet Ol Şehidim

Şehit Astsubay İlker Düzova’nın eşi Kadriye Düzova’nın asker selamıyla uğurlarken söylediği bu sözler herkesin yüreğine ateş gibi düştü

Gündem   A+a-


 
Şehit Astsubay İlker Düzova’nın eşi Kadriye Düzova’nın asker selamıyla uğurlarken söylediği bu sözler herkesin yüreğine ateş gibi düştü:
 
Allah’a Emanet Ol Şehidim..
 
Mardin’in Ömerli İlçesine bağlı Ünsallı Jandarma Karakol Komutanlığı'na sayıları tespit edilemeyen bir grup teröristin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda vurulan Jandarma Astsubay İlker Düzova’nın şehit olduğu haberi İskenderun’daki baba ocağına kor ateş gibi düştü.
Şehit Jandarma Astsubay İlker Düzova için İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri tören düzenlendi.
Gözyaşlarının sel olduğu ve ağıtların yükseldiği cenaze töreninde “sözün bittiği anlar” yaşandı.
Hiç kimsenin söyleyecek bir tek cümlesinin olmaması, kelimelerin boğazda düğüm düğüm olduğu anlarda Şehit Düzova’nın eşi Kadriye Düzova’nın sessizce yüreğine akıttığı gözyaşları herkesi gözyaşına boğdu.
Cenaze törenini izleyen vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamazken, terör örgütüne lanet yağdırdılar.
Şehit Düzova’nın annesi Hatice Düzova ile babası Lütfü Düzova’nın ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlenirken, metanetlerini korumaları da “Vatan sağolsun” dedirtti.
Henüz 33 yaş doğum gününü arkadaşları ve sevenleriyle birlikte yeni kutlayan Şehit Jandarma Astsubay İlker Düzova’nın yakınlarını askeri ve sivil erkan temsilcileri teskin etti.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar