Skip Navigation Links

İlhanlar Dörtyol’a Hizmette Sınır Tanımıyor

İlhan Ailesi Cami Külliyesine Park Yaptırarak Hem Annelerinin Hemde Babalarının İsmini Yaşattı

Gündem   A+a-

 
İlhanlar Dörtyol’a Hizmette Sınır Tanımıyor
 
İlhan Ailesi Cami Külliyesine Park Yaptırarak Hem Annelerinin Hemde Babalarının İsmini Yaşattı
 
Demir Çelik ve Tekstil sektörlerinde yaptıkları önemli yatırımlarla Dörtyol ekonomisinin sanayideki lokomotifi konumundaki İlhan Ailesi geçtiğimiz ay vefat eden Babaları H. Hanifi İlhan adına yaptırdıkları camiinin külliyesine bu defa da anneleri Müzeyyen İlhan adına bir park yaptırarak hem annelerinin, hem de babalarının adını bir kere daha ölümsüzleştirdiler.
Dörtyol Devlet Hastanesinin Acil Servisini yaptıran ve sonrasında genişlemesi için de hayırseverliklerini ortaya koyarak sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda yaptıkları katkıları dün yapılan park açılışı töreniyle de taçlandırdılar.
Törene Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Hayırsever Mehmet İlhan ve Ailesi, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu, MHP İlçe Başkanı Adem Cihan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ile Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Cemal Talay ve yönetim kurulu üyeleri, Payas Haddeciler Dernek Başkanı Osman Tufan, Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Takış ve Hastane Müdürü Abbas Yeşildağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ve Şube Müdürleri Ahmet Türkoğlu ile Şamil Temiz’in yanı sıra çok sayıda sanayici, işadamı ve seçkin davetli katıldı.
Hanifi İlhan Cami, Müzeyyen İlhan Parkı ve daha önce de Devlet Hastanesinin üç katlı Acil ve Yoğun Bakım ünitelerinin yapımını gerçekleştiren ve her yaptığı işi tek seferde mükemmel olarak başarmasıyla tanınan İnşaat Mühendisi Mustafa İkiz ise konukların tebriklerini kabul etti.
Hayırsever İşadamı Mehmet İlhan’ın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de bir konuşma yaptı. Başkan Keskin ilçenin hayırseverlere ihtiyacı olduğunu belirterek İlhan Ailesine teşekkür etti ve ilçeye bir Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu yapılması için hayırseverlere çağrıda bulundu.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te merhum H. Hanifi İlhan’ın kendisini göreve ilk başladığı günlerde ziyaret ederek bu camiyi ve parkı yaptırma arzusunu iletmiş olduğunu hatırlatarak o gün aralarında geçen diyalogları konuklara aktardı ve merhumun ne kadar büyük bir insan sevgisi ile dolu olduğundan bahsetti.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri parkı gezerek yapılan çalışmalar hakkında İnşaat Mühendisi Mustafa İkiz’den bilgiler aldılar.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet