Skip Navigation Links

Kent Medya-Ajans 11 Yaşında

Şehrimizde faaliyet gösteren Kent Medya-Ajans 11. Kuruluş yıldönümünü düzenlenen bir geceyle kutladı.

Kent Medya-Ajans 11 Yaşında

Gündem   A+a-

 Şehrimizde faaliyet gösteren Kent Medya-Ajans 11. Kuruluş yıldönümünü düzenlenen bir geceyle kutladı. Protokol, iş dünyası, Siyasi partiler ve STK yöneticilerinin katıldığı gece Müzeyyen Restaurantta gerçekleştirildi.
Geceye Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP İl Başkanı Ramiz Parlar, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın, Deva Partisi İlçe Başkanı Güven Gündüz, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, Siyasi Parti belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Örgüt temsilcileri, İskenderunspor Yönetim Kurulu, Eğitim sendikaları ve okul müdürleri ve daha bir çok STK temsilcisi katıldı.
Kent Medya sahibi Mustafa Gönüleri’nin açılış konuşması yaptığı gecede misafirler güzel bir gece geçirdiler. Mustafa Gönüleri’in biyografisinin olduğu slayt gösterisi büyük ilgi gördü. Konuşmasında misafirlerine teşekkür eden Mustafa Gönüleri, “Bu güzel ortamda farklı kesimlerin bir arada olması işimizi doğru yaptığımızın bir göstergesidir. Katılım gösteren ve bu güzel günde beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan İskenderun gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, “Mustafa kardeşimle uzun yıllar beraber çalıştık. Gazetesinin 11. Yılı ancak kendisi 25 yıldır bu meslekte. Niğde’li olmasına rağmen İskenderun’u çok seviyor ve İskenderun için çok mücadele ediyor. Ben gazetesine daha nice yıllar diliyor sevgili üyeme meslekte de nice başarılı seneler temenni ediyorum” dedi.
İlerleyen saatlerinde geceye katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise kısa bir konuşma yaparak Mustafa Gönüleri ve gazetesini kutladı. Tosyalı, “Çok farklı kesimlerden masalar görüyorum. Demekki Mustafa kardeşimizi hepimiz çok seviyoruz. Mesleğini başarılı bir şekilde sürdüren Mustafa Gönüleri’ne bundan sonraki gazetecilik hayatında da başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra sanatçı Cihan Erman sahne alarak misafirlere güzel bir akşam yaşattı.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet