Skip Navigation Links

MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BAŞKAN TOSYALI’DAN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ!

MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BAŞKAN TOSYALI’DAN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven ile birlikte Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Mehmet Güngör, Şube Mali Sekreteri Veysel Yayla, yönetim kurulu üyesi Gökhan İpekten ve sendika üyeleri ile bir araya geldi.
 
Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İşbirliğimizi daha da güçlendirme adına görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda değerli şube başkanımız Mehmet Güngör, yönetim kurulu ve sendika üyelerine ziyarette bulunduk. İnşallah bundan sonraki süreçte sık sık bir araya gelip, sorunları ve talepleri ile ilgili değerli çalışmalar yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
Şube Başkanı Mehmet Güngör ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete çalışmalarında başarılar diledi. Şube yönetimi konuklara ziyaretin anısına kahve fincanı hediye etti.
 
ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ!
Milletvekili Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ile birlikte, sahilde yapımı devam eden Şehir Kütüphanesi çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Başkan Tosyalı, “Yeni Kütüphane Projemiz son derece modern olacak olup kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır. İskenderunlu hemşerilerimizle kol kola ilerliyoruz. Buranın ilim ve irfan yuvası olmasını diliyorum” diyerek, çalışmaların hızla devam ettiğini aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet