Skip Navigation Links

Dr. Cem Sesliokuyucu Hastalarının Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Dr. Cem Sesliokuyucu, Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi'nde psikiyatri hekimi olarak çalışmalarına devam ediyor.

Dr. Cem Sesliokuyucu Hastalarının Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Sağlık   A+a-

 İskenderun'un sayılan sevilen doktorlarından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Cem Sesliokuyucu, Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi'nde psikiyatri hekimi olarak çalışmalarına devam ediyor.
Uzun bir süre İskenderun Devlet Hastanesinde görev yapan hastalara şifa vesilesi olan Uzman Dr. Cem Sesliokuyucu 2 yıldır Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezinde hastalarina, Bilişsel Davranış Terapisi, cinsel terapi, EMDR terapisi, aile ve çift danışmanlığı terapilerinde yardim ediyor.
Depresyon, Anksiyete bozuklugu, Sınav öncesi performans arttırma, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, Sınav kaygısı, Alkol madde kullanım bozukluğu, Bipolar Bozuklugu ve Şizofreni hastalarının tedavisinde de bilgi ve birikimiyle bire bir ilgilenerek hem danışan olarak hem de Psikiyatrist olarak daha sağlıklı bireyler olmalarını sağlıyor.
Uzman Doktor Cem Sesliokuyucu Kimdir?
Cerrahpaşa Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı Anabilim Dalı'nda ihtisas yapan Uzman Dr. Cem Sesliokuyucu, ihtisas eğitiminin yanında Bilişsel davranışçı terapi, EMDR terapisi, aile ve çift danışmanlığı terapisi, cinsel terapi ve bireysel psikoterapi eğitimlerini aldı.
İlgi alanları olarakta Depresyon, Anksiyete Bozukluğu, sınav öncesi performans arttırma, sınav kaygısı, alkol madde kullanım bozukluğu, bipolar bozukluk ve şizofreni, obsesif kompulsif bozukluğu olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet