Skip Navigation Links

Karbon’dan Gelen Güzellik; ‘Karbon Peeling’

Eslife Güzellik Merkezi, lazer, bölgesel zayıflama, yüz ve cilt bakımı başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

 Karbon’dan Gelen Güzellik; ‘Karbon Peeling’

Gündem   A+a-

İskenderun Şehit Pamir Caddesi Palmiye Eczanesi üstü Palmiye İşmerkezi’nde hizmet veren Eslife Güzellik Merkezi, lazer, bölgesel zayıflama, yüz ve cilt bakımı başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor.
Eslife Güzellik Merkezi İşletmecisi Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak, Karbon peeling hakkında önemli bilgiler verdi. Karbon peeling İşleminde kullanılan aktif karbonun eski yıllardan bu yana sağlık alanında değişik konularda kullanıldığını belirten Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak; “Aktif karbon ile gelen güzellik işlemi adıyla yoğun talep gören Karbon peeling, cilt görünümünü iyileştirmeye yardımcı olmak amacıyla yapılan hızlı ve ağrısız bir işlemdir. Öncelikle yağlı cilt, sivilce ve genişlemiş, tıkanmış gözenekleri olan kişiler tarafından tercih edilir. Karbon peeling uygulaması, güneş hasarının cildinizdeki etkilerini görmeye başladığınızda da faydalı olabilir. Karbon peeling, cilt lekelerinin azaltılması ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamak amacıyla yapılıyor. Cildi soyarak tedavi eden bu uygulama, aynı zamanda sivilce, siyah nokta gibi cilt sorunlarının çözümüne de katkı sağlayabilir. Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini sağladığı için daha aydınlık ve genç bir cilt görünümüne yardımcı olur.
Bu uygulamayı, isteyen herkes yaptırabilir. Karbon peeling özellikle cilt lekelerinden şikayetçi olanlar için etkili bir çözüm olabilir. Bununla birlikte donuk cilt, geniş gözenek, sivilce, siyah ve beyaz nokta şikayeti olanlar da karbon peelingi deneyebilirler.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet